ÚJDONSÁGOK


 

2023 decemberétől az ingyenes e-mailes leletértékelések és tanácsadások megszünnek ! A napi, akár 30-40 (!!!) ilyen jellegű megkeresésnek a munkám és a magánéletem mellett már képtelen vagyok eleget tenni. Megértésüket köszönöm.

Rendelésemen hosszú kihagyás után ismét elérhetőek a méh-, ill. hüvelyfali süllyedések kezelésében a műtéti kezelés alternatívájaként használható MILEX pesszáriumok ( membrános vagy anélküli gyűrűpesszárium, gellhorn pesszárium és kockapeszárium). Ezek a pesszáriumok megoldást nyújthatnak a stressz inkontinenciára, hólyagsérvre, végbélsérvre, és a...

Kedves páciensek, a +36-20-804-3213 telefonszámon kizárólag a magánrendelésre lehet időpontot egyeztetni. A rendelések ideje: szerda 14:00-18:00, ill. péntek 13:00-19:00. A rendelések helye: BUDAPEST, III. kerület (Dunamed Rendelő) ill. XIII. kerület (Neidan Egészségközpont).

Kedves páciensek, 2021 szeptember 17-től péntekenként a XIII. kerületben, a Neidan Egészségközpontban is várom a régi, és leendő pácienseimet. Szeretettel várom Önöket egy új, igényes megjelenésű egészségügyi szolgáltató központban.